Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Stone in Our Heart

A Stone in Our Heart

18/09/2022 | Flixfilm

A Stone in Our Heart på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Jette Bitten Glibstrup
Skuespillere: N/A
Spilletid: 59 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne dokumentar vandrer en mor og hendes datter op ad et schweizisk bjerg og tænker tilbage på smertefulde minder, mens de forsøger at reparere deres forhold.Se A Stone in Our Heart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Stone in Our Heart havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Stone in Our Heart på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Stone in Our Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Stone in Our Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Stone in Our Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Stone in Our Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar