Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Storybots Christmas

A Storybots Christmas

02/12/2017 | Flixfilm

Se A Storybots Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jeff Gill, Evan Spiridellis
Skuespillere: Judy Greer, Erin Fitzgerald, Fred Tatasciore, Jeff Gill
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Bo føler, at hendes julegaver ikke er gode nok, så hun tager nordpå for at opsøge julemanden – men opdager snart, at han er forsvundet.


Se A Storybots Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Storybots Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Storybots Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar