Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Storybots Christmas

02/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jeff Gill, Evan Spiridellis
Skuespillere: Judy Greer, Erin Fitzgerald, Fred Tatasciore, Jeff Gill
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Bo føler, at hendes julegaver ikke er gode nok, så hun tager nordpå for at opsøge julemanden – men opdager snart, at han er forsvundet.


Se A Storybots Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Storybots Christmas herunder:Fra premieredatoen (2. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at A Storybots Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar