Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Storybots Christmas

A Storybots Christmas

02/12/2017 | Ingen kommentarer

Se A Storybots Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jeff Gill, Evan Spiridellis
Skuespillere: Judy Greer, Erin Fitzgerald, Fred Tatasciore, Jeff Gill
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Bo føler, at hendes julegaver ikke er gode nok, så hun tager nordpå for at opsøge julemanden – men opdager snart, at han er forsvundet.


Se A Storybots Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Storybots Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Storybots Christmas (SpørgeBotternes jul) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Storybots Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar