Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A StoryBots Space Adventure

A StoryBots Space Adventure

09/11/2021 | Flixfilm

A StoryBots Space Adventure på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: David A. Vargas, Jason Reisig
Skuespillere: Fred Tatasciore, Erin Fitzgerald, Evan Michael Lee
Spilletid: 12 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tag med StoryBots og besætningen på den historiske SpaceX Inspiration4-mission, hvor de søger efter svar på børns spørgsmål om rummet.

A StoryBots Space Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A StoryBots Space Adventure på YouTube.Se A StoryBots Space Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A StoryBots Space Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A StoryBots Space Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A StoryBots Space Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A StoryBots Space Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar