Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Stranger in Town

A Stranger in Town

01/07/2019 | Flixfilm

A Stranger in Town på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En teenagedreng er opsat på at finde ud af, hvorvidt en vagabond, der dater hans mor, står bag en række usædvanlige hændelser – herunder mord.

A Stranger in Town havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Stranger in Town på YouTube.Se A Stranger in Town på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Stranger in Town ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Stranger in Town stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Stranger in Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Stranger in Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar