Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Street Cat Named Bob

A Street Cat Named Bob

01/12/2021 | Flixfilm

A Street Cat Named Bob på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Family
Instruktion: Roger Spottiswoode
Skuespillere: Luke Treadaway, Bob the Cat, Ruta Gedmintas
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En tidligere narkoman tager en orange gadekat til sig og har den med, når han optræder på gaden. Det forandrer hans liv og karriere for evigt.

A Street Cat Named Bob havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Street Cat Named Bob på YouTube.Se A Street Cat Named Bob på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Street Cat Named Bob ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Street Cat Named Bob stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Street Cat Named Bob, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Street Cat Named Bob er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar