Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Streetcar Named Desire

A Streetcar Named Desire

28/09/2016 | Flixfilm

Se A Streetcar Named Desire på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: Drama
Instruktør: Elia Kazan
Skuespillere: Vivien Leigh, Marlon Brando, Kim Hunter, Karl Malden
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Efter at have tabt familiens plantage til kreditorerne, rejser Blanche DuBois til New Orleans for at søge trøst hos sin søster, Stella.


Se A Streetcar Named Desire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Streetcar Named Desire havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Streetcar Named Desire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Streetcar Named Desire:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Streetcar Named Desire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Streetcar Named Desire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar