Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Streetcar Named Desire

A Streetcar Named Desire

28/09/2016 | Flixfilm

A Streetcar Named Desire på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Drama
Instruktion: Elia Kazan
Skuespillere: Vivien Leigh, Marlon Brando, Kim Hunter
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Efter at have tabt familiens plantage til kreditorerne, rejser Blanche DuBois til New Orleans for at søge trøst hos sin søster, Stella.

A Streetcar Named Desire havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Streetcar Named Desire på YouTube.Se A Streetcar Named Desire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Streetcar Named Desire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Streetcar Named Desire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Streetcar Named Desire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Streetcar Named Desire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar