Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Streetcar Named Desire

A Streetcar Named Desire

28/09/2016 | Ingen kommentarer

Se A Streetcar Named Desire på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: Drama
Instruktør: Elia Kazan
Skuespillere: Vivien Leigh, Marlon Brando, Kim Hunter, Karl Malden
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Efter at have tabt familiens plantage til kreditorerne, rejser Blanche DuBois til New Orleans for at søge trøst hos sin søster, Stella.


Se A Streetcar Named Desire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Streetcar Named Desire havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Streetcar Named Desire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Streetcar Named Desire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Streetcar Named Desire er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Streetcar Named Desire stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar