Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Suitable Boy

A Suitable Boy

23/10/2020 | Flixfilm

Se A Suitable Boy på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tanya Maniktala, Ishaan Khattar, Mahira Kakkar, Danesh Razvi
Spilletid: 60 min
Land: UK, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Traditionerne udfordres i efterkrigstidens Indien, da en ung studerende modsætter sig et arrangeret ægteskab, og en politikers søn har en skandaløs affære.Se A Suitable Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Suitable Boy (En passende ung mand) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Suitable Boy (En passende ung mand) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Suitable Boy:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Suitable Boy (En passende ung mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Suitable Boy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar