Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Suitable Boy

A Suitable Boy

23/10/2020 | Flixfilm

A Suitable Boy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tanya Maniktala, Ishaan Khattar, Mahira Kakkar
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Traditionerne udfordres i efterkrigstidens Indien, da en ung studerende modsætter sig et arrangeret ægteskab, og en politikers søn har en skandaløs affære.

A Suitable Boy (En passende ung mand) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Suitable Boy på YouTube.Se A Suitable Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Suitable Boy (En passende ung mand) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Suitable Boy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Suitable Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Suitable Boy (En passende ung mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar