Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Summer in Genoa

A Summer in Genoa

15/11/2016 | Flixfilm

Se A Summer in Genoa på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Michael Winterbottom
Skuespillere: Colin Firth, Perla Haney-Jardine, Willa Holland, Catherine Keener
Spilletid: 93 min
Land: UK, Sweden, Cayman Islands
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Efter sin kones tragiske død flytter Joe med sine to døtre til Genova for at begynde på en frisk, og den romantiske italienske by har sin effekt på pigerne.


Se A Summer in Genoa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Summer in Genoa havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Summer in Genoa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Summer in Genoa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Summer in Genoa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Summer in Genoa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar