Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Summer in Genoa

A Summer in Genoa

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se A Summer in Genoa på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Michael Winterbottom
Skuespillere: Colin Firth, Perla Haney-Jardine, Willa Holland, Catherine Keener
Spilletid: 93 min
Land: UK, Sweden, Cayman Islands
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Efter sin kones tragiske død flytter Joe med sine to døtre til Genova for at begynde på en frisk, og den romantiske italienske by har sin effekt på pigerne.


Se A Summer in Genoa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Summer in Genoa havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A Summer in Genoa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Summer in Genoa herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Summer in Genoa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Summer in Genoa stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar