Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Summer in Genoa

A Summer in Genoa

15/11/2016 | Flixfilm

A Summer in Genoa på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Michael Winterbottom
Skuespillere: Colin Firth, Perla Haney-Jardine, Willa Holland
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom, Sweden, Cayman Islands
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter sin kones tragiske død flytter Joe med sine to døtre til Genova for at begynde på en frisk, og den romantiske italienske by har sin effekt på pigerne.

A Summer in Genoa havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Summer in Genoa på YouTube.Se A Summer in Genoa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Summer in Genoa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Summer in Genoa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Summer in Genoa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Summer in Genoa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar