Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Sunday Horse

A Sunday Horse

15/11/2016 | Flixfilm

Se A Sunday Horse på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Family
Instruktør: Vic Armstrong
Skuespillere: Nikki Reed, Ryan Merriman, Cassi Thomson, Linda Hamilton
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Trods en invaliderende ulykke og ekspertudtalelser om at hun må stoppe, kæmper en konkurrencedygtig rytter for at komme tilbage i sadlen på sin elskede hest.


Se A Sunday Horse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Sunday Horse havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Sunday Horse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Sunday Horse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Sunday Horse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Sunday Horse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar