Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Sunday Horse

A Sunday Horse

15/11/2016 | Flixfilm

A Sunday Horse på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Family, Sport
Instruktion: Vic Armstrong
Skuespillere: Nikki Reed, Ryan Merriman, Cassi Thomson
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Trods en invaliderende ulykke og ekspertudtalelser om at hun må stoppe, kæmper en konkurrencedygtig rytter for at komme tilbage i sadlen på sin elskede hest.

A Sunday Horse havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Sunday Horse på YouTube.



Se A Sunday Horse på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Sunday Horse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Sunday Horse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Sunday Horse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Sunday Horse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar