Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Taiwanese Tale of Two Cities

A Taiwanese Tale of Two Cities

02/09/2018 | Flixfilm

Se A Taiwanese Tale of Two Cities på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tammy Chen, Peggy Tseng, Sheng-hao Wen, Shao-hua Lung
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En læge fra Taipei og en ingeniør fra San Francisco bytter boliger i en vovet pagt og tager ud på rejser fyldt med prøvelser, hemmeligheder og uventede møder.


Se A Taiwanese Tale of Two Cities på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Taiwanese Tale of Two Cities herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Taiwanese Tale of Two Cities er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar