Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Taiwanese Tale of Two Cities

A Taiwanese Tale of Two Cities

02/09/2018 | Ingen kommentarer

Se A Taiwanese Tale of Two Cities på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tammy Chen, Peggy Tseng, Sheng-hao Wen, Shao-hua Lung
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En læge fra Taipei og en ingeniør fra San Francisco bytter boliger i en vovet pagt og tager ud på rejser fyldt med prøvelser, hemmeligheder og uventede møder.


Se A Taiwanese Tale of Two Cities på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Taiwanese Tale of Two Cities herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Taiwanese Tale of Two Cities er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Taiwanese Tale of Two Cities (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar