Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Tale Dark & Grimm

A Tale Dark & Grimm

08/10/2021 | Flixfilm

A Tale Dark & Grimm på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Simon Otto
Skuespillere: Raini Rodriguez, Andre Robinson, Scott Adsit
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Følg Hans og Grete, når de vandrer ud deres eget eventyr og ind i en vittig fortælling fuld af underlige – og uhyggelige – overraskelser.

A Tale Dark & Grimm (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Tale Dark & Grimm på YouTube.Se A Tale Dark & Grimm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Tale Dark & Grimm (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Tale Dark & Grimm (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Tale Dark & Grimm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Tale Dark & Grimm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar