Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Tale of Two Kitchens

A Tale of Two Kitchens

23/05/2019 | Ingen kommentarer

Se A Tale of Two Kitchens på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Trisha Ziff
Skuespillere: N/A
Spilletid: 29 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Mexico City-restaurantens stjerne Gabriela Cámara åbner søsterrestauranten Cala i San Francisco med en tilsvarende menu og en usædvanligt indbydende køkkenkultur.


Se A Tale of Two Kitchens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Tale of Two Kitchens havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A Tale of Two Kitchens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Tale of Two Kitchens herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Tale of Two Kitchens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Tale of Two Kitchens stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar