Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Tale of Two Kitchens

A Tale of Two Kitchens

23/05/2019 | Flixfilm

Se A Tale of Two Kitchens på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Trisha Ziff
Skuespillere: N/A
Spilletid: 29 min
Land: USA, Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Mexico City-restaurantens stjerne Gabriela Cámara åbner søsterrestauranten Cala i San Francisco med en tilsvarende menu og en usædvanligt indbydende køkkenkultur.

A Tale of Two Kitchens havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Tale of Two Kitchens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Tale of Two Kitchens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Tale of Two Kitchens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Tale of Two Kitchens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Tale of Two Kitchens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar