Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Teacher

A Teacher

01/07/2015 | Flixfilm

Se A Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Hannah Fidell
Skuespillere: Lindsay Burdge, Will Brittain, Jennifer Prediger, Julie Dell Phillips
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En lærer på high school, som har en affære med en studerende, trækkes dybere ind i deres fælles fantasiverden, selv da risikoen for afsløring lurer.


Se A Teacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Teacher havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Teacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Teacher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Teacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar