Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Thousand Words

A Thousand Words

16/02/2017 | Ingen kommentarer

Se A Thousand Words på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Kerry Washington, Emanuel Ragsdale, Jill Basey
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da hurtigsnakkeren Jake finder ud af, at han kun har 1000 ord tilbage, før han skal dø, gælder det om, at hver eneste stavelse bliver meningsfuld.


Se A Thousand Words på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Thousand Words havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Thousand Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Thousand Words herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Thousand Words er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Thousand Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar