Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Thousand Words

A Thousand Words

02/05/2020 | Flixfilm

Se A Thousand Words på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Kerry Washington, Emanuel Ragsdale, Jill Basey
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da hurtigsnakkeren Jake finder ud af, at han kun har 1000 ord tilbage, før han skal dø, gælder det om, at hver eneste stavelse bliver meningsfuld.

A Thousand Words havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Thousand Words på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Thousand Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Thousand Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Thousand Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Thousand Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar