Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Time to Kill

A Time to Kill

01/11/2021 | Flixfilm

Se A Time to Kill på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Joel Schumacher
Skuespillere: Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson
Spilletid: 149 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da to hvide mænd brutalt voldtager en sort pige i det sydlige USA, frygter hendes far, at de vil blive frikendt, og tager loven i sin egen hånd.

A Time to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Time to Kill på YouTube.Se A Time to Kill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Time to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Time to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Time to Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Time to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar