Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Time to Kill

A Time to Kill

02/11/2014 | Flixfilm

Se A Time to Kill på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da to hvide mænd brutalt voldtager en sort pige i det sydlige USA, frygter hendes far, at de vil blive frikendt, og tager loven i sin egen hånd.


Se A Time to Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Time to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Time to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Time to Kill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Time to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Time to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar