Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Tourist’s Guide to Love

A Tourist’s Guide to Love

21/04/2023 | Flixfilm

A Tourist’s Guide to Love på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En amerikansk topchef i rejsebranchen tager på forretningsrejse til Vietnam, hvor en frisindet guide hjælper hende med at åbne øjnene for en smuk og eventyrlysten livsstil.Se A Tourist’s Guide to Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Tourist’s Guide to Love havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Tourist’s Guide to Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Tourist’s Guide to Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Tourist’s Guide to Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Tourist’s Guide to Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Tourist’s Guide to Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar