Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Trash Truck Christmas

A Trash Truck Christmas

11/12/2020 | Flixfilm

Se A Trash Truck Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktør: Eddie Rosas
Skuespillere: Henry Keane, Glen Keane, Lucas Neff, Brian Baumgartner
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da julemanden nødlander juleaften, må både Hans, Skraldebil og deres dyrevenner give en hånd med for at redde julen for alle.

A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Trash Truck Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Trash Truck Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Trash Truck Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar