Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Trash Truck Christmas

A Trash Truck Christmas

11/12/2020 | Flixfilm

A Trash Truck Christmas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: Eddie Rosas
Skuespillere: Henry Keane, Glen Keane, Lucas Neff
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da julemanden nødlander juleaften, må både Hans, Skraldebil og deres dyrevenner give en hånd med for at redde julen for alle.Se A Trash Truck Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Trash Truck Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Trash Truck Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Trash Truck Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Trash Truck Christmas (Jul med Skraldebil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar