Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Trip to Infinity

A Trip to Infinity

26/09/2022 | Flixfilm

A Trip to Infinity på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Jonathan Halperin, Drew Takahashi
Skuespillere: Anthony Aguirre, Stephon Alexander, Eugenia Cheng
Spilletid: 79 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fremtrædende matematikere, partikelfysikere og kosmologer dykker ned i uendeligheden og dens surrealistiske konsekvenser for universet.

A Trip to Infinity havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Trip to Infinity på YouTube.Se A Trip to Infinity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Trip to Infinity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Trip to Infinity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Trip to Infinity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Trip to Infinity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar