Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Trip to Jamaica

A Trip to Jamaica

13/12/2019 | Flixfilm

A Trip to Jamaica på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Robert Peters
Skuespillere: Ayo Makun, Funke Akindele, Nse Ikpe-Etim
Spilletid: 98 min
Land: Nigeria
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Et nyforlovet pars romantiske ferie på Jamaica ender som et vildt eventyr, hvor deres kærlighed sættes på prøve på uventede måder.

A Trip to Jamaica havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Trip to Jamaica på YouTube.Se A Trip to Jamaica på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Trip to Jamaica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Trip to Jamaica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Trip to Jamaica, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Trip to Jamaica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar