Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Trip to Jamaica

A Trip to Jamaica

13/12/2019 | Flixfilm

Se A Trip to Jamaica på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: N/A
Instruktør: Robert Peters
Skuespillere: Ayo Makun, Funke Akindele, Nse Ikpe-Etim, Dan Davies
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Et nyforlovet pars romantiske ferie på Jamaica ender som et vildt eventyr, hvor deres kærlighed sættes på prøve på uventede måder.


Se A Trip to Jamaica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Trip to Jamaica havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Trip to Jamaica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Trip to Jamaica:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Trip to Jamaica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Trip to Jamaica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar