Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures

A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures

15/04/2014 | Flixfilm

Se A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Short, Drama
Instruktør: Champ Williams
Skuespillere: N/A
Spilletid: 5 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Havskildpadden Sammy forlader stranden og bruger de næste 50 år på at udforske verdenshavene og søge efter sin første kærlighed.


Se A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (Sammys store eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (Sammys store eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (Sammys store eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar