Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Twelve-Year Night

A Twelve-Year Night

28/12/2018 | Flixfilm

Se A Twelve-Year Night på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Biography, Crime
Instruktion: Álvaro Brechner
Skuespillere: Antonio de la Torre, Chino Darín, Alfonso Tort
Spilletid: 122 min
Land: Uruguay, Spain, Argentina, France, Germany
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Uruguays fremtidige præsident, José Mujica, og hans politiske medfanger fra Tupamaro kæmper for at overleve 12 års isolationsfængsel og tortur.

A Twelve-Year Night (La Noche de 12 Años) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Twelve-Year Night på YouTube.Se A Twelve-Year Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Twelve-Year Night (La Noche de 12 Años) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Twelve-Year Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Twelve-Year Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Twelve-Year Night (La Noche de 12 Años) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar