Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Long Engagement

A Very Long Engagement

27/04/2016 | Ingen kommentarer

Se A Very Long Engagement på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Romance, War
Instruktør: Jean-Pierre Jeunet
Skuespillere: Audrey Tautou, Gaspard Ulliel, Dominique Pinon, Chantal Neuwirth
Spilletid: 133 min
Land: France, USA
Sprog: French, German, Corsican
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En ung fransk kvinde, Mathilde, søger efter sandheden om sin forlovede, som forsvandt under 1. verdenskrig. Hendes efterforskning afdækker uventede ting.


Se A Very Long Engagement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Very Long Engagement havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Very Long Engagement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Very Long Engagement herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Very Long Engagement er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Long Engagement stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar