Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Long Engagement

A Very Long Engagement

27/04/2016 | Flixfilm

Se A Very Long Engagement på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Romance, War
Instruktør: Jean-Pierre Jeunet
Skuespillere: Audrey Tautou, Gaspard Ulliel, Dominique Pinon, Chantal Neuwirth
Spilletid: 133 min
Land: France, USA
Sprog: French, German, Corsican
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En ung fransk kvinde, Mathilde, søger efter sandheden om sin forlovede, som forsvandt under 1. verdenskrig. Hendes efterforskning afdækker uventede ting.


Se A Very Long Engagement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Very Long Engagement havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Very Long Engagement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Very Long Engagement herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Very Long Engagement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Long Engagement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar