Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas

04/12/2015 | Flixfilm

A Very Murray Christmas på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Music, Musical
Instruktion: Sofia Coppola
Skuespillere: Bill Murray, Paul Shaffer, Michael Cera
Spilletid: 56 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist.

A Very Murray Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Very Murray Christmas på YouTube.Se A Very Murray Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Very Murray Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Murray Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Very Murray Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Very Murray Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar