Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas

04/12/2015 | Ingen kommentarer

Se A Very Murray Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Music, Musical
Instruktør: Sofia Coppola
Skuespillere: Bill Murray, Paul Shaffer, Michael Cera, George Clooney
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist.


Se A Very Murray Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Very Murray Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Very Murray Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Very Murray Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Very Murray Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Murray Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar