Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas

04/12/2015 | Flixfilm

Se A Very Murray Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Music, Musical
Instruktør: Sofia Coppola
Skuespillere: Bill Murray, Paul Shaffer, Michael Cera, George Clooney
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist.


Se A Very Murray Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Very Murray Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Very Murray Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Very Murray Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Very Murray Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Murray Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar