Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Very Secret Service

A Very Secret Service

31/07/2018 | Ingen kommentarer

Se A Very Secret Service på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da den kolde krig er på sit højeste, rekrutteres André Merlaux af den franske efterretningstjeneste, hvor han bekæmper bureaukratiske fjender.


Se A Very Secret Service på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Very Secret Service (Au service de la France) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Very Secret Service (Au service de la France) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Very Secret Service herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Very Secret Service (Au service de la France) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Very Secret Service (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar