Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk Among the Tombstones

A Walk Among the Tombstones

17/06/2016 | Flixfilm

Se A Walk Among the Tombstones på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Scott Frank
Skuespillere: Liam Neeson, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr.
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Urdu, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En narkobagmand hyrer en tidligere politimand, Matt Scudder, til at finde sin kones mordere. Jagten fører til chokerende afsløringer i New Yorks underverden.


Se A Walk Among the Tombstones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Walk Among the Tombstones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Walk Among the Tombstones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Walk Among the Tombstones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Walk Among the Tombstones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk Among the Tombstones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar