Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk Among the Tombstones

A Walk Among the Tombstones

17/06/2016 | Flixfilm

A Walk Among the Tombstones på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Scott Frank
Skuespillere: Liam Neeson, Dan Stevens, David Harbour
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Urdu, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En narkobagmand hyrer en tidligere politimand, Matt Scudder, til at finde sin kones mordere. Jagten fører til chokerende afsløringer i New Yorks underverden.

A Walk Among the Tombstones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Walk Among the Tombstones på YouTube.Se A Walk Among the Tombstones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Walk Among the Tombstones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk Among the Tombstones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Walk Among the Tombstones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Walk Among the Tombstones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar