Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk in the Clouds

A Walk in the Clouds

14/01/2015 | Ingen kommentarer

Se A Walk in the Clouds på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alfonso Arau
Skuespillere: Keanu Reeves, Aitana Sánchez-Gijón, Anthony Quinn, Giancarlo Giannini
Spilletid: 102 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Krigsveteranen Paul Sutton falder for en gravid og ugift kvinde, som første gang de mødtes, overtalte ham til at udgive sig for hendes mand.


Se A Walk in the Clouds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Walk in the Clouds havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Walk in the Clouds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Walk in the Clouds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Walk in the Clouds er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk in the Clouds stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar