Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk in the Clouds

A Walk in the Clouds

14/01/2015 | Flixfilm

A Walk in the Clouds på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Alfonso Arau
Skuespillere: Keanu Reeves, Aitana Sánchez-Gijón, Anthony Quinn
Spilletid: 102 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Krigsveteranen Paul Sutton falder for en gravid og ugift kvinde, som første gang de mødtes, overtalte ham til at udgive sig for hendes mand.

A Walk in the Clouds havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Walk in the Clouds på YouTube.Se A Walk in the Clouds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Walk in the Clouds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk in the Clouds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Walk in the Clouds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Walk in the Clouds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar