Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk to Remember

A Walk to Remember

11/02/2021 | Flixfilm

Se A Walk to Remember på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Adam Shankman
Skuespillere: Mandy Moore, Shane West, Peter Coyote
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da den oprørske Landon spiller overfor bogormen Jamie i skolens teaterstykke, blomstrer romantikken – lige indtil en tragedie truer med at flå dem fra hinanden.

A Walk to Remember havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Walk to Remember på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Walk to Remember ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk to Remember stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Walk to Remember, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Walk to Remember er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar