Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Walk to Remember

A Walk to Remember

11/02/2021 | Flixfilm

A Walk to Remember på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Adam Shankman
Skuespillere: Mandy Moore, Shane West, Peter Coyote
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da den oprørske Landon spiller overfor bogormen Jamie i skolens teaterstykke, blomstrer romantikken – lige indtil en tragedie truer med at flå dem fra hinanden.Se A Walk to Remember på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Walk to Remember havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Walk to Remember på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Walk to Remember ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Walk to Remember stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Walk to Remember, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Walk to Remember er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar