Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A War

15/12/2018 | Flixfilm

A War på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Tobias Lindholm
Skuespillere: Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Søren Malling
Spilletid: 115 min
Land: Denmark, France
Sprog: Danish, Arabic, English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da en beslutning, han tager under kamp, betyder døden for civile i Afghanistan, bliver en dansk officer kaldt hjem anklaget for krigsforbrydelser.

A War (Krigen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A War på YouTube.Se A War på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A War (Krigen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A War (Krigen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar