Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A War

15/12/2018 | Flixfilm

Se A War på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Thriller, War
Instruktør: Tobias Lindholm
Skuespillere: Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Søren Malling, Charlotte Munck
Spilletid: 115 min
Land: Denmark, France
Sprog: Danish, Arabic, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da en beslutning, han tager under kamp, betyder døden for civile i Afghanistan, bliver en dansk officer kaldt hjem anklaget for krigsforbrydelser.


Se A War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA War (Krigen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A War (Krigen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A War (Krigen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar