Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Week in Watts

A Week in Watts

19/02/2018 | Flixfilm

Se A Week in Watts på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Gregory Caruso
Skuespillere: Emada Tingirides, John Coughlin, Erik Shear, Eric Ortiz
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Politibetjente i Los Angeles indleder et innovativt program som mentorer for talentfulde studerende fra det barske bandekvarter, Watts.

A Week in Watts havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Week in Watts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Week in Watts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Week in Watts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Week in Watts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Week in Watts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar