Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Whisker Away

A Whisker Away

18/06/2020 | Flixfilm

Se A Whisker Away på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Jun'ichi Satô, Tomotaka Shibayama
Skuespillere: Mirai Shida, Natsuki Hanae, Johnny Yong Bosch, Bob Buchholz
Spilletid: 104 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En underlig pige forvandler sig til en kat for at få sin udkårnes opmærksomhed. Men før hun ved af det, begynder grænsen mellem menneske og dyr at blive udvisket.

A Whisker Away havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Whisker Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Whisker Away ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Whisker Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Whisker Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Whisker Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar