Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Whole Lifetime with Jamie Demetriou

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou

01/03/2023 | Flixfilm

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En livmoder med udsigt. Et akavet voksenliv. De knap så gyldne år. Rejs gennem livets stadier med Jamie Demetriou i denne musikalske sketch-comedy-special.Se A Whole Lifetime with Jamie Demetriou på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Whole Lifetime with Jamie Demetriou på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Whole Lifetime with Jamie Demetriou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Whole Lifetime with Jamie Demetriou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Whole Lifetime with Jamie Demetriou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Whole Lifetime with Jamie Demetriou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar