Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Wish for Christmas

A Wish for Christmas

16/12/2016 | Flixfilm

Se A Wish for Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Christie Will Wolf
Skuespillere: Lacey Chabert, Paul Greene, Andrea Brooks, Colleen Wheeler
Spilletid: 84 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun Julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?


Se A Wish for Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Wish for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Wish for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Wish for Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Wish for Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Wish for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar