Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Wish for Christmas

A Wish for Christmas

16/12/2016 | Ingen kommentarer

Se A Wish for Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Christie Will Wolf
Skuespillere: Lacey Chabert, Paul Greene, Andrea Brooks, Colleen Wheeler
Spilletid: 84 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun Julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?


Se A Wish for Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Wish for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Wish for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Wish for Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Wish for Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Wish for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar