Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Wish for Christmas

A Wish for Christmas

16/12/2016 | Flixfilm

A Wish for Christmas på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktion: Christie Will Wolf
Skuespillere: Lacey Chabert, Paul Greene, Andrea Brooks
Spilletid: 84 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun Julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?

A Wish for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Wish for Christmas på YouTube.Se A Wish for Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Wish for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Wish for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Wish for Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Wish for Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar