Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Witches’ Ball

A Witches’ Ball

01/10/2018 | Flixfilm

Se A Witches’ Ball på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Family
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Morgan Neundorf, Joey Fatone, Karen Slater, Loukia Ioannou
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Beatrix kan dårligt vente på at blive indviet som heks, men en uheldig hændelse truer med at fratage hende den kommende titel, hvis ikke hun reagerer hurtigt.


Se A Witches’ Ball på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Witches’ Ball havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Witches’ Ball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Witches’ Ball herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Witches’ Ball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Witches’ Ball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar