Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A World Without

A World Without

15/10/2021 | Flixfilm

A World Without på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Nia Di Nata
Skuespillere: Amanda Rawles, Maizura, Asmara Abigail
Spilletid: 107 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Tre teenagepiger på jagt efter lykken slutter sig til et isoleret samfund med en karismatisk leder, hvor dating er forbudt.

A World Without havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A World Without på YouTube.Se A World Without på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A World Without ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A World Without stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A World Without, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A World Without er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar