Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Wrinkle In Time

A Wrinkle In Time

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se A Wrinkle In Time på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Flere år efter deres far forsvandt, rejser Meg og hendes lillebror Charles Wallace tværs gennem galakserne for at redde ham fra mørkets hjerte.


Se A Wrinkle In Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Wrinkle In Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Wrinkle In Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar