Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Wrinkle In Time

A Wrinkle In Time

30/08/2019 | Flixfilm

Se A Wrinkle In Time på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Flere år efter deres far forsvandt, rejser Meg og hendes lillebror Charles Wallace tværs gennem galakserne for at redde ham fra mørkets hjerte.

A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Wrinkle In Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Wrinkle In Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Wrinkle In Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Wrinkle In Time (Et Spring i Tiden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar