Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year in Burgundy

A Year in Burgundy

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se A Year in Burgundy på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Family, History
Instruktør: David Kennard
Skuespillere: N/A
Spilletid: 91 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Denne dokumentar følger fire vinproducerende familier i Bourgogne og giver et indblik i den kulturelle og kreative proces, når der skal laves vin.


Se A Year in Burgundy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Year in Burgundy havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Year in Burgundy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Year in Burgundy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Year in Burgundy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year in Burgundy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar