Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year in Burgundy

A Year in Burgundy

01/09/2014 | Flixfilm

Se A Year in Burgundy på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Family, History
Instruktør: David Kennard
Skuespillere: N/A
Spilletid: 91 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Denne dokumentar følger fire vinproducerende familier i Bourgogne og giver et indblik i den kulturelle og kreative proces, når der skal laves vin.


Se A Year in Burgundy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Year in Burgundy havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Year in Burgundy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Year in Burgundy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Year in Burgundy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year in Burgundy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar