Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year in Burgundy

A Year in Burgundy

01/09/2014 | Flixfilm

A Year in Burgundy på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Family
Instruktion: David Kennard
Skuespillere: Martine Saunier
Spilletid: 91 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne dokumentar følger fire vinproducerende familier i Bourgogne og giver et indblik i den kulturelle og kreative proces, når der skal laves vin.Se A Year in Burgundy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Year in Burgundy havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Year in Burgundy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Year in Burgundy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year in Burgundy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Year in Burgundy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Year in Burgundy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar