Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year in Champagne

A Year in Champagne

15/07/2015 | Ingen kommentarer

Se A Year in Champagne på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: David Kennard
Skuespillere: Martine Saunier
Spilletid: 82 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Følg druebønder, vingrossister, vinelskere og eksperter gennem den komplekse vinfremstillingsproces, som er unik for Frankrigs berømte Champagne-region.


Se A Year in Champagne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Year in Champagne havde premiere på Netflix Danmark den 15. July, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Year in Champagne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Year in Champagne herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Year in Champagne er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year in Champagne stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore