Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year In Space

A Year In Space

25/07/2020 | Flixfilm

Se A Year In Space på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Kelly, Jeffrey Kluger, Mikhail Kornienko, Amiko Kauderer
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To astronauter forsøger at klare sig så længe som muligt i kredsløb om Jorden på en mission, der skal afgøre, om mennesket kan overleve en rejse til Mars.


Se A Year In Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Year In Space (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Year In Space (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Year In Space:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Year In Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year In Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar