Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year In Space

A Year In Space

25/07/2020 | Flixfilm

Se A Year In Space på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Scott Kelly, Jeffrey Kluger, Mikhail Kornienko
Spilletid: 56 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To astronauter forsøger at klare sig så længe som muligt i kredsløb om Jorden på en mission, der skal afgøre, om mennesket kan overleve en rejse til Mars.

A Year In Space (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Year In Space på YouTube.Se A Year In Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Year In Space (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year In Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Year In Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Year In Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar