Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Year of the Quiet Sun

A Year of the Quiet Sun

13/10/2019 | Flixfilm

A Year of the Quiet Sun på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Drama, Romance, War
Instruktion: Krzysztof Zanussi
Skuespillere: Maja Komorowska, Scott Wilson, Hanna Skarzanka
Spilletid: 106 min
Land: Poland, Italy, West Germany
Sprog: English, Polish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I den polske instruktør Krzysztof Zanussis drama bruger en ung kvinde sit maletalent til at tackle 2. verdenskrig og udfordringen ved at passe sin gamle mor.

A Year of the Quiet Sun havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Year of the Quiet Sun på YouTube.Se A Year of the Quiet Sun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Year of the Quiet Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Year of the Quiet Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Year of the Quiet Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Year of the Quiet Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar