Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Yellow Bird

A Yellow Bird

01/05/2017 | Flixfilm

Se A Yellow Bird på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: K Rajagopal
Skuespillere: Sivakumar Palakrishnan, Lu Huang, Seema Biswas, Udaya Soundari
Spilletid: 112 min
Land: Singapore, France
Sprog: Tamil, Mandarin, English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En hjemløs eksfange i Singapore, som håber at finde sammen med sin familie igen, knytter et bånd til en kinesisk sexarbejder, mens han arbejder som bodyguard for hende.


Se A Yellow Bird på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Yellow Bird havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Yellow Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Yellow Bird herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Yellow Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Yellow Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar