Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Young Doctor’s Notebook

A Young Doctor’s Notebook

21/08/2014 | Ingen kommentarer

Se A Young Doctor’s Notebook på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne komiske miniserie finder sted under den russiske revolution, og er baseret på en læges erindringer om sin tidlige karriere i en fjerntbeliggende landsby.


Se A Young Doctor’s Notebook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Young Doctor’s Notebook havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Young Doctor’s Notebook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Young Doctor’s Notebook herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Young Doctor’s Notebook er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Young Doctor’s Notebook stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar