Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aapla Manus

Aapla Manus

18/09/2020 | Flixfilm

Se Aapla Manus på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Satish Rajwade
Skuespillere: Nana Patekar, Sumeet Raghvan, Iravati Harshe, Shriram Kolhatkar
Spilletid: 138 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en mand falder ned fra sin altan, afhører en efterforsker offerets familie i et stålsat forsøg på at afsløre en mørkere hemmelighed bag det formodede uheld.

Aapla Manus havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Aapla Manus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aapla Manus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aapla Manus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aapla Manus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aapla Manus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar