Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aarakshan

Aarakshan

25/08/2017 | Flixfilm

Se Aarakshan på Netflix

Indspilningsår: 2010–2011
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Muni Jha, Aarya DharmChand Kumar, Pariva Pranati
Spilletid: 20 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Indiens højesteret beslutter at lave særordninger for jobs i uddannelsessektoren baseret på kaster, hvilket skaber splid mellem en lærer og hans mentor.


Se Aarakshan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAarakshan havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aarakshan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aarakshan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aarakshan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aarakshan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar