Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Årets bedste film og serier fra Netflix

Årets bedste film og serier fra Netflix

18/12/2020 | Flixfilm

uncut gems adam sandlerHvert år har streamingtjenesten Netflix premiere på hundredvis af film og serier, som deres medlemmer kan underholde sig med. Men naturligvis er ikke alle titler lige seværdige.

Her i artiklen har vi samlet de 13 bedste originale film og serier fra Netflix, som havde premiere i løbet af 2020.

Listen er sammensat af de titler, som udelukkende har modtaget 5 eller 6 stjerner i vores anmeldelser og dermed placerer sig helt i top blandt de mange tilføjelser.

Hvis du har lyst til at dukke ned i alle vores anmeldelser, så kan du her finde dem som har fået 1, 2, 3, 4, 5 stjerner eller fuldt hus.

Se de bedste Netflix-film og serier fra 2020 herunder – i vilkårlig rækkefølge;

Artiklen fortsætter under annoncen

Uncut Gems

Uncut Gems

Med stigende gæld og vrede kreditorer i hælene sætter en hurtigsnakkende juveler fra New York alt på spil for at holde sig oven vande og i live.

Som en hypnotiserende, usleben diamant hiver Adam Sandler dig ind i New Yorks utrygge gader med løfter om rigdom og succes. Safdie brødrenes ’Uncut Gems’ er åndeløs spænding, og du har aldrig oplevet Sandler bedre end her!

Læs anmeldelsen af Uncut Gems.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Uncut Gems på Netflix.

Dark

Dark – Sæson 3

Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

Med sin finale-sæson får ’Dark’ en afslutning, som de fleste serier kun kan drømme om. Det tyske science fiction-opus rundes perfekt af, og det bliver ikke mere forvirrende og fantastisk end dét her.

Læs anmeldelsen af Dark – Sæson 3.

Se Dark på Netflix Danmark.

Better Call Saul

Better Call Saul – Sæson 5

Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.

Efter Jimmy McGills fuldendte forvandling til alle plattenslageres helt Saul Goodman, bliver han nu også for alvor involveret i kartellernes krig, og det medfører seriens mest hæsblæsende (og bedste) sæson indtil videre.

Læs anmeldelsen af Better Call Saul – Sæson 5.

Se Better Call Saul på Netflix Danmark.

Castlevania

Castlevania – Sæson 3

En vampyrjæger kæmper for at redde en by fra en hær af monstre, der kontrolleres af Dracula selv. Inspireret af de klassiske videospil.

Mørke og blodtørstige kræfter er fortsat på spil og det betyder nye strabadser for Belmont og co. Den nye animerede omgang af ‘Castlevania’ byder på endnu flere dystre sager og kvaliteten er stadig på et tårnhøjt niveau. Holdet bag serien har overgået dem selv igen.

Læs anmeldelsen af Castlevania – Sæson 3.

Se Castlevania på Netflix.

MANK

Mank

1930’ernes Hollywood revurderes med humoristiske øjne gennem den alkoholiserede manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz, mens han forsøger at færdiggøre Citizen Kane.

David Finchers store kærlighedsbrev til Hollywoods gyldne æra er formidabel filmkunst, der både overrasker og forbløffer. Det lykkes ham at skabe et utroligt utraditionelt værk ved hjælp af helt traditionelt håndværk.

Læs anmeldelsen af Mank.

Se Mank på Netflix.

Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy

Et vigtigt opkald bringer en jurastuderende fra Yale til sin hjemby i Ohio, hvor han reflekterer over tre generationers familiehistorie og overvejer sin egen fremtid.

Amy Adams og Glenn Close stråler i ’Hillbilly Elegy’, og Ron Howard formår at imponere med seværdigt og vigtigt portræt af en familie, der er tæt på bunden. Desværre lider filmen under en forstyrrende narrativ struktur.

Læs anmeldelsen af Hillbilly Elegy.

Se Hillbilly Elegy på Netflix.

The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7

Det, der skulle have været en fredelig demonstration, blev til et voldeligt sammenstød med politiet. Det førte til en af historiens mest berømte retssager.

’The Trial of the Chicago 7’ er en overraskende relevant film i 2020, og Aaron Sorkin beviser endnu en gang, hvorfor han er den ubestridte mester i vittige og overbevisende dialoger.

Læs anmeldelsen af The Trial of the Chicago 7.

Se The Trial of the Chicago 7 på Netflix.

Altered Carbon

Altered Carbon – Sæson 2

Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Marvel-stjernen Anthony Mackie tager over førertrøjen fra Joel Kinnaman i den nye sæson af ‘Altered Carbon’. Endnu en hårdkogt omgang sci fi action og drama venter fans af første sæson.

Læs anmeldelsen af Altered Carbon – Sæson 2.

Se Altered Carbon på Netflix.

Ozark – Sæson 3

En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.

Den nye sæson af ’Ozark’ er intet mindre end fænomenal og både Jason Bateman og især Laura Linney når nye højder som Marty og Wendy Byrde. Sæsonen byder blandt andet på mexicansk kartelkrig, et kasino på vand, et skrantende ægteskab og et partnerskab i flammer.

Læs anmeldelsen af Ozark – Sæson 3.

Se Ozark på Netflix Danmark.

hollow

The Hollow – Sæson 2

Tre teenagere slår sig sammen for at finde hjem, efter de er vågnet op i en underlig verden fuld af magiske portaler, indviklede gåder og ondsindede bæster.

De tre animerede teenagere kommer igen på afveje i mærkelige omgivelser og kæmper imod monstre og andet. Charmen og humoren fra den første sæson er bevaret og fantasien blomstrer fortsat på spændende vis. Anden sæson af ‘The Hollow’ er en fed fornøjelse.

Læs anmeldelsen af The Hollow – Sæson 2.

Se The Hollow på Netflix.

Da 5 Bloods

Da 5 Bloods

Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.

Instruktøren Spike Lee er tilbage med sin nye filmiske joint ‘Da 5 Bloods’ med fokus på Vietnamkrigen og han leger igen med amerikansk historie og genrer. Han leverer her en intens mavepuster-filmoplevelse med benene i både fortid og nutid og kommer med et forfriskende perspektiv på den gamle krig.

Læs anmeldelsen af Da 5 Bloods.

Se Da 5 Bloods på Netflix.

cobra kai saeson 3 netflix

Cobra Kai – Sæson 1 + 2

Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.

Ralph Macchio og William Zabka er ”back in the game, kicking ass again” (som det lyder i titelsangen) som henholdsvis Daniel LaRusso og Johnny Lawrence i denne serie-fortsættelse til de oprindelige tre Karate Kid-film, der har meget mere at byde på end bare at lukrere på nostalgien. Det er en historie, der både hylder og tager de gamle film til revision.

Læs anmeldelsen af Cobra Kai – Sæson 1 + 2.

Se Cobra Kai på Netflix.

The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor

Død betyder ikke væk. En au pair dykker ned i en afgrund af uhyggelige hemmeligheder i denne gotiske romance fra skaberen af The Haunting of Hill House.

Anden sæson af Netflix’ og Mike Flanagans horror-antologiserie er ikke lige så uhyggelig som sin mesterlige forgænger eller lige så hurtig til at fænge seeren, men til gengæld er den helt sin egen, og fortæller en familieorienteret, gotisk, gysende kærlighedssaga.

Læs anmeldelsen af The Haunting of Bly Manor.

Se The Haunting of Bly Manor på Netflix.

Hvilke film og serier, som har haft premiere i 2020 synes du har været de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar