Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Årets bedste Netflix-film 2022

Årets bedste Netflix-film 2022

27/12/2022 | Flixfilm

Netflix har i 2022 haft premiere på hundredvis af originale film, men det er – naturligvis – ikke alle som har været lige seværdige.

Her i artiklen har vi samlet de 11 bedste originale Netflix-film, som har fået premiere på streamingtjenesten i løbet af 2022.

Listen består af de Netflix-film som udelukkende har modtaget 5 eller 6 stjerner i vores anmeldelser og dermed placerer sig helt i top blandt de mange premierefilm det seneste år.

Kun en enkelt film har fået alle seks stjerner, mens at 5 stjerner blev givet til hele 10 Netflix-film.

Hvis du har lyst til at dykke ned i alle vores anmeldelser fra det forgangne år så kan du her finde dem – film og serier – som har fået 1, 2, 3, 4, 5 stjerner eller topkarakter!.

Find også en liste med de bedste Netflix-serier fra 2022.

Streamingtjenesten Netflix har haft premiere på flere hundrede film i år, og det har praktisk talt ikke været muligt for os at bedømme alle og derfor skal du være velkommen til at skrive nederst i kommentarfeltet hvis du synes at der mangler nogle premierefilm på listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de bedste Netflix-film fra 2022;

Intet nyt fra Vestfronten

Da 17-årige Paul slutter sig til Vestfronten under 1. verdenskrig, bliver hans umiddelbare begejstring snart knust af virkeligheden i skyttegravene.

Netflix’ tyske satsning med filmatiseringen af Erich Maria Remarques berømte roman af samme navn har virkelig givet pote, og er en nådesløs og hudløst ærlig portrættering af Første Verdenskrigs skyttegrave, set fra en menig soldats synspunkt. Læs anmeldelse.

Se Intet nyt fra Vestfronten på Netflix.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Den verdenskendte detektiv Benoit Blanc tager til Grækenland for at opklare et mysterium, der udspiller sig omkring en milliardær og hans brogede venneskare.

Daniel Craigs flamboyante detektiv Benoit Blanc er tilbage i et nyt mordmysterie der byder twists and turns på en ekstrem underholdende måde. Læs anmeldelse.

Se Glass Onion: A Knives Out Mystery på Netflix.

The Good Nurse

En overbebyrdet intensivsygeplejerske forlader sig på sin selvopofrende nye kollega på arbejdet og privat, indtil en patients uventede død sætter ham i et dårligt lys.

Dansk-instrueret thriller rammer med kirurgisk præcision. Læs anmeldelse.

Se The Good Nurse på Netflix.

Wendell & Wild

To intrigante dæmoner indgår en aftale med en punkrock-elskende teenager, så de kan forlade underverdenen og udleve deres drømme blandt de levende.

Instruktøren Henry Selick er endelig tilbage og tryller igen med dukker og horror. I samarbejde med Jordan Peele har Selick skabt en herlig omgang gyserkomedie om to skøre dæmoner. Læs anmeldelse.

Se Wendell & Wild på Netflix.

The Stranger

En undercoverbetjent får et intenst og intimt forhold til en mordmistænkt under forsøget på at opnå hans tillid og presse en tilståelse ud af ham.

‘The Stranger’ er et ildevarslende, stille krimidrama, der på bedste vis kravler under huden på tilskueren. Vi har her at gøre med noget af det bedste vi har set fra Netflix i år. Måske flere år. Læs anmeldelse.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

Se The Stranger på Netflix.

sea beast anmeldelse soeuhyret netflix

The Sea Beast

Da en ung pige gemmer sig om bord på en legendarisk monsterjægers skib, kommer de på en storslået rejse i ukendte farvande og skaber oven i købet historie.

‘The Sea Beast’ er visuel vidunderlig at se på og fortæller tilmed en fantastisk historie med rum for både drama, sjov og monsteraction. Mangler du god underholdning til din sommerferie, så er ‘The Sea Beast’ bestemt værd at se. Læs anmeldelse.

Se The Sea Beast på Netflix.

hustle anmeldelse netflix

Hustle

En uheldig talentspejder finder en potentiel basketballstjerne i Spanien og sætter sig for at bevise, at de begge har, hvad der skal til for at begå sig i NBA.

Adam Sandlers passion for basketball er sjældent set bedre. Læs anmeldelse.

Se Hustle på Netflix.

Apollo 10 12 A Space Age Childhood anmeldelse netflix

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

En mand fortæller historien om sit liv som 10-årig dreng i Houston i 1969 og blander nostalgien med en utrolig historie om en rejse til månen.

Rumfart og barndomsminder bliver skildret her i ‘Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood’ med animeret poesi. Det er et sandt kærlighedsbrev til barndommens magi og det epokegørende rumkapløb. Læs anmeldelse.

Se Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood på Netflix.

downfall boeing anmeldelse netflix

Downfall: The Case Against Boeing

Efterforskere afslører, at Boeing tilsyneladende prioriterede profit højere end sikkerhed, hvilket kan have medført to katastrofale flystyrt i løbet af få måneder.

Urovækkende dokumentarfilm får en til at genoverveje flyrejsen med Boeing. Læs anmeldelse.

Se Downfall: The Case Against Boeing på Netflix.

forgive us our trespasses anmeldelse netflix

Forgive Us Our Trespasses

En dreng med en arm, som ser anderledes ud, bliver mål for nazisterne, som myrder mennesker med handicap. For at redde sit liv træffer han en dristig beslutning.

Denne engelske og emotionelt brutale kortfilm tvinger sin seer til at kigge ind i et kapitel af Hitlers Tredje Rige, som vi altid har kendt til, men synes at have glemt: Massedrab på handicappede børn. Læs anmeldelse.

Se Forgive Us Our Trespasses på Netflix.

photocopier netflix anmeldelse

Photocopier

En studerende mister sit stipendium på grund af nogle billeder, der blev taget til en fest, og begynder at undersøge, om der skete noget forfærdeligt med hende den aften.

Mysteriet i ‘Photocopier’ er interessant og dragende med sine mange brikker. Tempoet tester ind imellem ens tålmodighed, men filmen håndterer solidt et aktuelt emne med uhyggelig relevans, uanset hvor i verden man kommer fra. Læs anmeldelse.

Se Photocopier på Netflix.
Skriv kommentar