Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Årets bedste Netflix-serier 2022

Årets bedste Netflix-serier 2022

29/12/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er hjemsted for mange af de bedste og mest underholdende tv-serier.

Utallige serier har haft premiere i løbet af 2022, men her i artiklen har vi samlet de 7 bedste originale Netflix-serier fra i år.

De 7 serier på listen har alle modtaget enten 6 eller 6 stjerner i vores anmeldelser og det er altså udelukkende de titler, som vi har vurderet til at være de bedste. Netflix har naturligvis haft premiere på mange andre serier, men det er umuligt for os at anmelde dem alle. Skrive nederst i kommentarfeltet hvis der mangler nogle serier på listen.

Kun en enkelt Netflix-serie har fået alle seks stjerner, mens at 6 serier modtog 5 stjerner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kast også et blik på listen med de bedste Netflix-film fra 2022.

Du kan også dykke ned i arkivet og læse alle vores anmeldelser af både film og serier fra det seneste år. Du kan sortere anmeldelserne efter om de har fået en 1, 2, 3, 4, 5 stjerner eller 6 stjerner!.

Se de bedste Netflix-serier fra 2022;

cuphead show anmeldelse netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

The Cuphead Show! – sæson 1

Følg de narrestreger, den impulsive Cuphead og hans letpåvirkelige bror, Mugman, laver i denne animationsserie baseret på det populære videospil.

Den skøre serie om de to cupheads er forrygende godt skruet sammen med masser af god sort tegnefilmshumor. ‘The Cuphead Show!’ er endnu en vellykket Netflix-filmatisering af et computerspil. Læs anmeldelse.

Se The Cuphead Show! på Netflix.

Wednesday – sæson 1

Klog, sarkastisk og lidt død indeni efterforsker Wednesday Addams et mordtogt, mens hun får nye venner — og fjender — på Nevermore Academy.

Tim Burton tager sit gotiske brand over til tv-skærmen og fortolker ‘The Addams Family’ på sin vanlige skæve facon. Jenna Ortega er decideret fremragende som seriens titelperson Wednesday, og serien er helt klart hendes showcase som talent. Læs anmeldelse.

Se Wednesday på Netflix.

The Sandman – sæson 1

Klog, sarkastisk og lidt død indeni efterforsker Wednesday Addams et mordtogt, mens hun får nye venner — og fjender — på Nevermore Academy.

Neil Gaimans tegneserie-saga ‘The Sandman’ får spændende nyt liv i levende billeder, og den første sæson af tv-udgaven er en troværdig gengivelse af det særlige drømmeagtige univers. For ‘The Sandman’-fans er serien et absolut must see. Læs anmeldelse.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Se The Sandman på Netflix.

stranger things saeson 4 anmeldelse netflix danmark

Stranger Things – sæson 4, del 1+ 2

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Børnene fra Hawkins er tilbage igen og kæmper mod overnaturlige trusler på ny i den længe ventede fjerde sæson, som vi får første del af i denne omgang, mens de sidste to afsnit af den forrygende fjerde sæson af Stranger Things er samlet set et solidt foreløbigt punktum. Læs anmeldelse del 1 og del 2.

Se Stranger Things på Netflix.

Meltdown Three Mile Island anmeldelse netflix

Meltdown: Three Mile Island – sæson 1

Insidere fortæller om begivenhederne, kontroverserne og eftervirkningerne af ulykken på atomkraftværket Three Mile Island i Pennsylvania.

Skræmmende dokumentar om faren ved inkompetence og atomkraft. Læs anmeldelse.

Se Meltdown: Three Mile Island på Netflix.

jimmy saville anmeldelse netflix

Jimmy Savile: A British Horror Story – sæson 1

Tv-stjernen Jimmy Savile charmerede en hel nation med sin excentricitet og filantropi. Men anklager om seksuelle overgreb afslører en chokerende side af hans karakter.

Hele sagen om Jimmy Savile oprulles i denne knusende tre timers dokumentar, der maner enhver tvivl om mandens mørke og afvigende tendenser i jorden. Læs anmeldelse.

Se Jimmy Savile: A British Horror Story på Netflix.

Andy Warhol Diaries anmeldelse netflix

The Andy Warhol Diaries – sæson 1

I 1968 overlever Andy Warhol at blive skudt og begynder at dokumentere sit liv og sine følelser. Dagbøgerne og denne serie afslører hemmelighederne bag hans persona.

Kunst-legenden Andy Warhols dagbøger er grundstoffet for den nye dokumentarserie om manden der bliver ved med at fascinere kunstverdenen. Umiddelbart kommer der ikke nogle nye ting frem i lyset, men serien er fantastisk god som oplysende underholdning. Læs anmeldelse.

Se The Andy Warhol Diaries på Netflix.
Skriv kommentar