Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Åt helvete med det gamla

Åt helvete med det gamla

20/07/2022 | Flixfilm

Åt helvete med det gamla på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung pige, som har en lang historie med stoffer og kriminalitet, kæmper for at overvinde sin afhængighed, mens hun hjælper sin mor med at konfrontere hendes.

Åt helvete med det gamla havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Åt helvete med det gamla på YouTube.Se Åt helvete med det gamla på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Åt helvete med det gamla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Åt helvete med det gamla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Åt helvete med det gamla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Åt helvete med det gamla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar