Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Abby Sen

01/05/2017 | Flixfilm

Se Abby Sen på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Atanu Ghosh
Skuespillere: Abir Chatterjee, Raima Sen, Paran Banerjee, Biswanath Basu
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da en tv-producer og sci-fi-nørd mister sit syvende job i træk, rejser han tilbage til 1980, hvor han tilsyneladende har meget lettere ved at finde arbejde.


Se Abby Sen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbby Sen havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Abby Sen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Abby Sen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Abby Sen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abby Sen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar