Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ABCD 2

15/05/2020 | Flixfilm

ABCD 2 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Music
Instruktion: Rahul Singh Rathod
Skuespillere: Vivek Verma
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter at være blevet anklaget for at snyde på et reality-tv-show, forsøger en dansegruppe at genvinde respekten ved at vinde VM i hiphopdans.

ABCD 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ABCD 2 på YouTube.Se ABCD 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om ABCD 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ABCD 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ABCD 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ABCD 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar