Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ABCD: Any Body Can Dance

ABCD: Any Body Can Dance

01/05/2020 | Flixfilm

Se ABCD: Any Body Can Dance på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Music
Instruktør: Remo D'Souza
Skuespillere: Prabhu Deva, Ganesh Acharya, Kay Kay Menon, Lauren Gottlieb
Spilletid: 160 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Vishnu er blevet smidt ud af det dansestudie, han har grundlagt, men han kommer på tæerne igen, da han ser unge gadedansere gøre sig klar til en årlig konkurrence.

ABCD: Any Body Can Dance havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se ABCD: Any Body Can Dance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ABCD: Any Body Can Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ABCD: Any Body Can Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ABCD: Any Body Can Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ABCD: Any Body Can Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar